Fizetés és szállítás

7. A megrendelt termék és a házhoz szállítás díjának fizetési módjai

 

A megrendelt terméket fizetheti:

 • utánvétes fizetés esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
 • előre utalásos fizetés esetén a visszaigazolásban közölt összeget Ön átutalja a megadott bankszámla számra. az összeg tartalmazza az áru értékén felül a szállítási díjat is, tehát a futárnak már nem fizet semmit. Az árut az összeg beérkezése után adjuk át a futárnak.
 • bankkártyával a Barion rendszerén keresztül: A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak.

  A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  További információ a barionról.

A csomag értékének előre történő kiegyenlítése esetében a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

 A számlát és az esetleges garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

 

8. Házhoz szállítás, információk

 

Webáruházunk megrendeléseit a DPD és a MPL futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

 

9. Házhoz szállítás díjszabása

 

A futárszolgálat által kiszállított csomagok után, a következő díjakat számoljuk fel:

Előre utalás és Bankkártyás fizetés esetén:

 • 14999Ft értékhatárig > 1290-1590Ft/csomag
 • 24999Ft értékhatárig > 800-1100Ft/csomag
 • 25000Ft felett ingyenes

Utánvételes fizetés esetén:

 • 14999Ft értékhatárig > 1780-2080Ft/csomag
 • 24999Ft értékhatárig > 1290-1590Ft/csomag
 • 34999Ft értékhatárig > 490Ft/csomag
 • 35000Ft felett ingyenes

 

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben utánvétes fizetés esetén, a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!