Fizetés és szállítás

7. A megrendelt termék és a házhoz szállítás díjának fizetési módjai

 

A megrendelt terméket fizetheti:

  • utánvétes fizetés esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
  • előre utalásos fizetés esetén a visszaigazolásban közölt összeget Ön átutalja a megadott bankszámla számra. az összeg tartalmazza az áru értékén felül a szállítási díjat is, tehát a futárnak már nem fizet semmit. Az árut az összeg beérkezése után adjuk át a futárnak.

A csomag értékének előre történő kiegyenlítésére esetében a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

 A számlát és az esetleges garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

 

8. Házhoz szállítás, információk

 

Webáruházunk megrendeléseit a BK-Trans és a MPL futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

 

9. Házhoz szállítás díjszabása

 

A futárszolgálat által kiszállított csomagok után, a következő díjakat számoljuk fel:

Előre utalás esetén:

  • 15000Ft értékhatárig > 990-1190 Ft/csomag
  • 15000Ft felett ingyenes

Utánvétes fizetés esetén:

  • 25000Ft értékhatárig > 1780-1980Ft/csomag
  • 25000Ft felett :>a szállítás díjmentes

 

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben utánvétes fizetés esetén, a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!